Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Miesten hyvinvointi

Älä jää vaivasi vangiksi vaan kokeile, ellei ole kyse vakavasta ongelmasta.
Ravintolisät voivat helpottaa!

Tuotteita yhteensä 5 kpl
argisan.jpg&width=280&height=500

Argisan 1000 mg 60 tabl.- Vuoden 2017 Urheiluravinne!

Arginiinitabletti Ravintolisä Arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Typpioksidi toimii elintoimintoja säätelevänä välittäjäaineena, jonka riittävä saanti on tärkeää sydämen ja verisuoniston hyvinvoinnille sekä lihasten energiantuotannolle. Se myös vaikuttaa kuona-aineiden..
Hinta: 23.90 €33.75 €
iocidin_plus_170x250.jpg&width=280&height=500

Iocidin Plus Oliivinlehtiuute-greippiöljy-oregaanovalmiste 30 kaps

Monikäyttöisessä Iocidin+ -kapselissa yhdistyy kolmen luonnontuotteen - oliivinlehtiuutteen, greippiöljyn ja oreganoöljyn vaikutus, jolla pyritään ylläpitämään kehon puolustuskykyä vuodenaikojen vaihtuessa, ulkomaan matkojen aikana, sopimattoman ruokavalion aiheuttamissa vatsan epätasapainotiloissa jne..
Hinta: 19.60 €
nordiq_male_complex.png&width=280&height=500

NORDIQ Nutrition Male Complex

Tämä tuote sisältää tasapainotetun ja monipuolisen kasviyhdistelmän tukemaan eturauhasen terveyttä
Eturauhasen liikakasvu on yleinen miesten vaiva ja sen syntyminen liittyy hormonitoimintaan. Suurentunut eturauhanen vaikeuttaa virtsan eritystä ja haittaa virtsarakon toimintaa. Annostus: 2 kapselia..
omega7-kapseli.png&width=280&height=500

OMEGA7-Tyrniöljykapseli

SBA24-kaksoistyrniöljy – Ainutlaatuista öljyä koko tyrnimarjasta Tyrnimarjan öljypitoisuus on hyvin poikkeuksellinen. Tyrnimarjassa on öljyä kaikkien marjojen tapaan siemenissä, mutta myös hedelmälihassa. Näiden öljyjen koostumukset eroavat oleellisesti toisistaan. Omega7® sisältää ns. kaksoistyrniöljyä..
Hinta: 25.00 € - 58.60 €
Vaihtoehdot
NETTLE-LYCOPEN-ZINK-.png&width=280&height=500

Terranova Nokkosenjuuri, Lykopeeni Sinkki Complex -miehille 50 kaps.

Tämä tuote sisältää tasapainotetun ja monipuolisen kasviyhdistelmän tukemaan eturauhasen terveyttä ja ennaltaehkäisemään eturauhasen liikakasvua. Eturauhasen liikakasvu on yleinen miesten vaiva ja sen syntyminen liittyy hormonitoimintaan. Suurentunut eturauhanen vaikeuttaa virtsan eritystä ja haittaa..
Hinta: 21.00 €